Ingredienser:
3 dl da Carla durramjöl
1,5 dl da Carla tapiokamjöl
1,25 dl da Carla sojamjöl
1,5 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
150 g smör
1,75 dl socker eller sockerersättning
1 tsk vaniljextrakt
1 ägg
1,5 msk mjölk
Gör så här
Blanda durramjöl, majsstärkelse, sojamjöl, bakpulver och salt i en skål. Ställ åt sidan.
Vispa smör, socker och vanilj ordentligt tills det blir fluffigt.
Tillsätt ägget och vispa tills blandningen är ljus och luftig. Rör ner mjölken.
Blanda de torra ingredienserna med smörblandningen tills du får en jämn deg.
Kyl degen i cirka 1 timme.
Sätt ugnen på 190°C. Rulla degen till små bollar och placera dem på en bakplåt med bakplåtspapper.
Grädda kakorna i 7 minuter. Ta bort dem från plåten direkt och låt svalna på galler innan du glaserar eller dekorerar.