


Rödbeta | Cellentani
250 gram
Denna ekologiska cellentani är tillverkad av 100 % ekologiskt rårismjöl och ekologiskt rödbetspulver. Den är naturligt glutenfri och passar utmärkt i både varma rätter och pastasallader. Rödbetan ger pastan sin karakteristiska rosa nyans – ett färgstarkt inslag på tallriken.
Med sin milda smak och fina konsistens är cellentanin ett mångsidigt alternativ till traditionell pasta.
250 gram
Denna ekologiska cellentani är tillverkad av 100 % ekologiskt rårismjöl och ekologiskt rödbetspulver. Den är naturligt glutenfri och passar utmärkt i både varma rätter och pastasallader. Rödbetan ger pastan sin karakteristiska rosa nyans – ett färgstarkt inslag på tallriken.
Med sin milda smak och fina konsistens är cellentanin ett mångsidigt alternativ till traditionell pasta.
250 gram
Denna ekologiska cellentani är tillverkad av 100 % ekologiskt rårismjöl och ekologiskt rödbetspulver. Den är naturligt glutenfri och passar utmärkt i både varma rätter och pastasallader. Rödbetan ger pastan sin karakteristiska rosa nyans – ett färgstarkt inslag på tallriken.
Med sin milda smak och fina konsistens är cellentanin ett mångsidigt alternativ till traditionell pasta.
-
Tillagning: Koka i ca 6-8 min i rikligt med lättsaltat vatten.
Tillverkningsland: Italien
Förvaring: Torrt och svalt
Artikelnummer: 5206
EAN: 7340012500048
-
Näringsinnehåll per 100 g:
Energi 1556 kJ / 372 kcal
Fett 2,9 g
varav mättat fett 0,5 g
Kolhydrater 77 g
varav sockerarter 1 g
Fiber 3,9 g
Protein 8 g
Salt 0,03 gIngredienser: ekologiskt rårismjöl¹ (98%), ekologiskt rödbetspulver² (2%). Kan innehålla spår av SOJA.
Ursprung råvara: ¹Icke EU, ²EU.
-